30 anys de foc i pólvora

/ febrer 4, 2024/ Noticies

30 anys de foc i pólvora

Amb l’objectiu d’aconseguir un recull de fotografies per realitzar una exposició que il·lustri el 30è aniversari de la Colla de Diables Pixafocs i Cagaspurnes, es presenta el Concurs de Fotografia “30 anys de foc i pólvora”.

El Concurs és obert a tothom i per a participar-hi només cal publicar a Instagram les fotografies concursants amb l’etiqueta #fotodiablesmasquefa; o enviar escanejades les fotografies a info@diablesmasquefa.cat abans de l’1 d’abril de 2024.

De totes les imatges rebudes fins l’1 d’abril el jurat farà una selecció de màxim 50 fotografies finalistes, que formaran part de l’exposició, i d’entre les quals, el jurat escollirà les 3 guanyadores.

S’anunciarà  el veredicte final, el dia 15 de maig de 2024 a la inauguració de l’exposició, en el marc de la Festa Major Petita. Es repartiran un total de tres premis:

  • Primer premi: 100€
  • Segon premi: 75€
  • Tercer premi: 50€

Els tres premiats, a més rebran un “kit correfoc”: samarreta de la colla, barret i mocador.

Les fotografies finalistes seran exposades durant la Festa Major Petita de St Isidre, a la Biblioteca de Masquefa; i durant la Festa Major de Sta Magdalena, a la Capella del Roser.

Consulta les bases a:  

https://diablesmasquefa.cat/bases_concurs_de_fotografia/

 

Concurs de fotografia