Sant Isidre 2021

/ maig 8, 2021/


Detall de l'esdeveniment


TORNA LA FESTA MAJOR PETITA!

TORNA SANT ISIDRE!

El 2020 quedarà profundament gravat a la memòria col·lectiva, per ser l’any en què tot es va aturar: vam haver de renunciar al carrer i al caliu humà quan més falta ens feia. El vint anirà lligat a la cruesa de la pandèmia de la COVID-19 i al dolor per la pèrdua de molts éssers estimats.

Després de tot un any on el nostre Seguici Festiu ha estat inactiu, amb escassos raigs d’activitat i esperança, enguany iniciem la represa i ens adaptem a la realitat vigent. Despertem d’aquesta letargia per tornar a omplir espais tan emblemàtics com la Rogelio Rojo de música, dansa, identitat i cultura.

Torna la Festa Major Petita! Torna Sant Isidre! Torna el Seguici Festiu de Masquefa! I ho fa reforçat i amb ganes de continuar la seva evolució, iniciada abans de l’esclat de la pandèmia i que el 2020 ens va privar de veure i viure. Fixeu-vos-hi bé: els Gegants llueixen ben restaurats i amb nous atributs; els Diables, amb noves maces i timbals en eclosió cap a la tradició més pura del ball de diables, i els Bastoners, de tradició centenària a Masquefa, segueixen amb la seva força indestructible de sempre, desafiant les adversitats.

Gaudiu i sentiu-vos orgullosos del Seguici Festiu de Masquefa! Torna Sant Isidre com avantsala de la propera Festa Major de Santa Magdalena, on esperem que finalment les portes de la Fàbrica s’obrin i retrobem el carrer com espai natural d’encontre entre la gent masquefina i el seu Seguici Festiu. Comença l’any de la represa!

Festa Major Sant Isidre 2021

TORNA SANT ISIDRE!